Promocija knjige u Tuzli


U subotu, 9.10.2021. godine, u sklopu mjeseca oktobra - mjeseca knjige, promovisali smo knjigu Imancipacija, uz prigodnu temu i tribinu “Osnažena Imanom.”

Ovom prilikom se zahvaljujemo onima koji su svojim prisustvom uveličali naš događaj, a posebno se moramo zahvaliti našim sponzorima i prijateljima koji su nam nesebično pružili podršku, najprije izdavaču Oaza Tuzla, u čijoj je organizaciji tribina realizovana, ali i čije će ime ostati neizostavni dio knjige Imancipacija.

Srdačno se zahvaljujemo butiku Ja, Sultanija, na velikom trudu i doprinosu koju su pružili Imancipaciji, kao i salonu tepiha Salon tepiha Aladdin iz Tuzle, koji su nam podrška od kad je Imancipacija ugledala svjetlo dana.

Kako kvalitet knjige prvenstveno zavisi od sadržaja, kvalitet štampanja je neophodan faktor u procjeni cijelog dojma knjige. Imancipacija je spoj navedenog, i štampana je u Štamparija Off-Set, koji su bili sponzori ovog sinoćnjeg događaja.

Toplo se zahvaljemo Deli Catering na preukusnom, izvrsnom i raznovrsnom Finger Food-u i sponzorisanju promocije.

Nadamo se da će Imancipacija, kao knjiga o kojoj se priča, ostati knjiga koja iz korijena mijenja vaše živote, a svakodnevno nam javljate da je u tome već uspjela.

Vidimo se i u drugim gradovima!

Djelić atmosfere možete pogledati na fotografijama ispod.

+9